Избери твоя стил:
Начало Новини Зала График Инструктори Фото Видео Услуги Контакти Цени

Благотворителен Drum Circle

На 20 км от София, близо до гр. Елин Пелин се намира село Доганово. В сградата на селското училище се помещава дом за деца, лишени от родителски грижи. В този дом живеят близо 50 прекрасни деца, с които се запознахме преди повече от година. Нашата връзка и приятелство с тях станаха много силни и всичко това благодарение на ритъма. През 2010 година стартирахме с една терапевтична ритъм сесия, подарък за тях от Shell Bulgaria, като част от инициативата ни „Усмихни се – Зарадвай някой друг!”. Звуците, ритмите, барабаните и другите ударни инструменти въведоха децата в нов свят, усещания, начини за изразяване и комуникация. През последната година успяхме да осигурим възможност за регулярни срещи с децата и за този период те постигнаха забележителни успехи в обучението, дисциплината и цялостното си развитие. Най – хубавото беше, че всичко това се случи посредством нещо забавно за тях, придружено с множество усмивки и смях.
С наближаване на лятото пред ръководството на дома се задава един проблемен за тях въпрос „Как и от къде да се осигурят средства за летен лагер?” На този етап, отговор на въпроса няма и ние решихме да им помогнем в събирането на необходимите средства, или поне на част от тях, като организираме Благотворителен Drum Circle/Concert Libera. Това събитие ще бъде и първият казус, върху който ще работят членовете на Групата „Усмихни се – Зарадвай някой друг!” в LinkedIn. Като първо събитие на групата избрахме именно този формат, за да може всеки да усети и разбере как работи инициативата и даде личен принос, преди да навлезем по-надълбоко в идеята за социална корпоративна отговорност.И така, всеки който желае да помогне на децата от с. Доганово е добре дошъл на интерактивния благотворителен Drum Circle/Concert Libera!

Ден: 19.04.2012г.

Час: 19:15

Място: VITOSHA Dance&Sport Arena, кв. „Лозенец“, бул. „Черни връх“ 47, ет. 2 (бивш завод „Витоша“; вход откъм Interior City до магазин HEAD.

Вход: 20 лв

Няма ограничения и изисквания за участниците, като предвaрителни познания и музикални способности.

Какво ви очаква:

- Ще участвате в първото официално събитие/среща на групата „Усмихни се – Зарадвай някой друг!”.

- Ще имате възможност да се забавлявате и усмихвате под звуците на барабаните и ударните инструменти, на които вие самите ще свирите.

- Ще музицирате заедно с деца от дома в с. Доганово и ще чуете техни изпълнения.

- Ще подарите усмивките си на децата и ще ги направите по-щастливи.

В края на концерта събраните средства ще бъдат отчетени и предадени на директорката на дома, която ще присъства на събитието.

ВАЖНО!!! С цел осъществяването на по-добра организация и по-качествено провеждане на събитието, участието ще става с предварително персонално записване. Моля, попълнете формата за участие като кликнете на:

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dENxc3RkaU83T0VBZ1hZRTdiaGplYmc6MQ#gid=0

Залата се предоставя безплатно от: VITOSHA Dance&Sport Arena

Ударни инструменти за събитието предоставя: Форте Мюзик

Организатор: Институт ЛИБЕРА

Фасилитатор: Мартин Иванов